Virusturva ajan tasalle

      Kommentarer inaktiverade för Virusturva ajan tasalle

Viekkaimmat varkaat eivät enää välttämättä anasta ihmisten omaisuutta kodeista, autoista tai laukuista. Modernin ajan rikolliset varastavat henkilökohtaisia tietojamme, joiden avulla he pääsevät huomaamatta käsiksi omaisuuteemme.

antivirus

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa suurin osa omaisuudestamme on virtuaalisessa muodossa. Tästä syystä sinun on syytä suojata itsesi verkkomaailmaan astuessasi virusturvan avulla. Muussa tapauksessa seuraukset voivat olla arvaamattomat, jos esimerkiksi henkilö- tai pankkitiedot päätyvät vääriin käsiin.

  • McAfee Antivirus Plus
    Jos sinulle tarjotaan ilmaiseksi virusturvaa, sen laatu tuskin tulee häikäisemään. Näin ollen pienen kuukausimaksun avulla turvaat itsesi haittaohjelmilta ja muilta hakkereilta.McAfee tunnetaan alan ehdottomana johtajana. Tämän syyn takia käyttäjä voi nukkua yönsä rauhassa. Kaikille ensikäyttäjille tarjotaan rajattu aika maksuttomaan palveluun.Vaikka McAfee Antivirus ei saa täysiä pisteitä alan testaajilta, sen kokonaisvaltainen paketti kompensoi pienet puutteet. Nimittäin yhdellä tilauksella voit kattaa kaikki kodin laitteet. Se toimii useilla alustoilla, kuten Windowsilla ja Androidilla.
  • Norton AntiVirus Basic
    Jos haluat tinkiä hinnasta ilman laadun heikkenemistä, Norton AntiVirus Basic tarjoaa erinomaisen ratkaisun. Se on vakiotasoinen haittaohjelma skannausta ja haitallisten sivujen automaattista skannausta varten.Lisäksi käyttäjä voi kokeilla myös eräänlaista tekoälyllä tapahtuvaa skannausta. Käytön aikana Norton tutkii käyttäytymistäsi verkossa. Mikäli ohjelma huomaa normaalista poikkeavaa aktiviteettiä, digitaalinen turvahälytys aktivoituu automaattisesti.
  • F-Secure Anti-Virus
    Mikäli haluat suosia suomalaista, lataa itsellesi F-Securen uusin virustorjuntaohjelma. Valitettavasti suhteellisen korkea hinta ei tarjoa yhtä paljon toimintoja kuin esimerkiksi aiemmin mainitut ohjelmat.Vaikka F-Secure pitää sisällään nopean tiedostoskannauksen ja tekoälyn analysoimaan käyttäytymistäsi internetissä, siitä puuttuu valitettavan paljon sivutoimintoja. Korkean hinnan perustelu kilpailukykyisten vaihtoehtojen edessä on hankalaa, mutta sen avulla tukee ainakin suomalaista tuotekehitystä.